1954
1965
2002
2010
2017

Over Goossens

Vakmanschap sinds 1954
Als familiebedrijf ontwerpen en produceren we al sinds 1954 meubels. Dat doen we met een scherp oog voor wat onze klanten willen, met veel gevoel voor stijl en vooral… met passie voor interieur. Die passie heeft de familie Goossens van generatie op generatie overgedragen.

Goossens is een begrip in de woonwereld. Dat heeft alles te maken met het feit dat we mooie meubels in huis hebben, die ook nog een kwalitatief het beste van het beste zijn, tegen een betaalbare prijs. We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar het merk Goossens. Daarom leggen we onze kernwaarden graag kort maar krachtig uit:

Een unieke Collectie
Wist je dat we onze meubels zelf ontwerpen? Dit doen we zodat we zeker zijn dat onze collectie uniek is, en aansluit bij de behoefte van onze klanten. Margareth Goossens en haar team werken dag in, dag uit aan de mooiste producten.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs
Als meubelmaker sinds 1954 weet Goossens waar een meubelstuk aan moet voldoen. Daarom staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Onze klanten willen immers een langdurige relatie met hun nieuwe stukje woongenot aangaan.

Deskundig advies
Meubels kopen lijkt soms makkelijker dan het is, dat weten we bij Goossens als geen ander. Waar moet een klant op letten bij de aanschaf van een nieuwe bank, tafel, bed of matras? Geen nood. Onze mensen zijn stuk voor stuk expert in hun vakgebied. Dat vinden we belangrijk.

Klaar voor gebruik service
Onze service houdt niet op na aankoop van een nieuw meubel. We maken het cirkeltje graag rond. Daarom doen onze bezorgers een stapje extra, zodat onze klanten meteen kunnen genieten van hun aankoop.

Familiebedrijf
1954 is het jaar waarin het allemaal begon. Bert en Mien Goossens maakten van hun textielwinkel in het Brabantse Erp een groot succes. Zo groot zelfs, dat Goossens ruim zestig jaar later 14 winkels in de Benelux heeft.