Goossens is al decennialang een begrip in de woon- en slaapwereld. Wat begon als een succesvol textielbedrijf in het Brabantse Erp, is bijna 70 jaar later uitgegroeid tot een inspirerende woonformule met winkels in Nederland en België. De kracht zit ‘m in de passie voor interieur. Deze wordt in de familie Goossens van generatie op generatie overgedragen.

Bijna 70 jaar heritage

Bert en Mientje Goossens startten Goossens in 1954 en René en Margareth ontwikkelden het bedrijf verder. Jaren later geeft Bart zijn eigen signatuur aan het familiebedrijf. Met de propositie ‘Eindelijk thuis’ gaat (woon)geluk verder dan de huiselijke sfeer. We bouwen aan een mooiere wereld. Want door bewustere keuzes te maken, zorgen we voor ook goed voor ons gezamenlijke huis: de planeet.

In al die jaren is er veel veranderd, maar toch ook weer niet. Want altijd hebben we dezelfde focus gehad: ultiem woongeluk voor iedereen bereikbaar maken. Hoe? Door in te spelen op jouw behoefte. Of je nu klant bent of medewerker: Goossens is er voor je.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures