Ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt: dit is kenmerkend voor een stage bij Goossens. Je kunt stage lopen op het Servicekantoor, in het Warehouse, bij Bezorging en in onze Inspiration Stores. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Je komt terecht in een warm familiebedrijf, waar jij jezelf kunt zijn en de vrijheid hebt jouw ideeën te delen. Jouw bijdrage doet ertoe waardoor je jezelf ontwikkelt én bijdraagt aan het woongeluk van onze klanten.

Servicekantoor

Stage lopen in een dynamische en commerciële omgeving omringd door inspirerende interieurproducten dat doe je bij Goossens! Op ons Servicekantoor in Veghel werk je als volwaardig collega mee binnen teams zoals Marketing & Communicatie, Visual Merchandise, Product Innovation & Design, Procurement, Category Management, Finance, ICT of HR. 

Winkel

Volg jij een opleiding in de richting van verkoop en commercie? Heb je een passie voor interieur- en lifestyleproducten? En wil jij ervaring opdoen in het verkopen van producten en adviseren van klanten? Goossens biedt meewerkstages aan in onze winkels door heel Nederland en in België. Bekijk wat de stagemogelijkheden zijn bij jou in de buurt.

Warehouse en Bezorging

Als BBL-student binnen de Logistiek & Transport op zoek naar een werkplek? Of ben je een BOL-student en wil je ervaring opdoen via een stageplaats? Dit is allebei mogelijk bij Goossens. Zo werk je bijvoorbeeld in ons magazijn van 12 voetbalvelden groot of ga je bezorger op pad naar klanten. Of leer je meubels te repareren en in elkaar te zetten. 

Servicekantoor

Stage lopen in een dynamische en commerciële omgeving omringd door inspirerende interieurproducten dat doe je bij Goossens! Op ons Servicekantoor in Veghel werk je als volwaardig collega mee binnen teams zoals Marketing & Communicatie, Visual Merchandise, Product Innovation & Design, Procurement,  Finance, ICT of HR.

Winkel

Volg jij een opleiding in de richting van verkoop en commercie? Heb je een passie voor interieur- en lifestyleproducten? En wil jij ervaring opdoen in het verkopen van producten en adviseren van klanten? Goossens biedt meewerkstages aan in onze winkels door heel Nederland en in België. Bekijk wat de stagemogelijkheden zijn bij jou in de buurt. 

Warehouse en Bezorging

Als BBL-student binnen de Logistiek & Transport op zoek naar een werkplek? Of ben je een BOL-student en wil je ervaring opdoen via een stageplaats? Dit is allebei mogelijk bij Goossens. Zo werk je bijvoorbeeld in ons magazijn van 12 voetbalvelden groot of ga je bezorger op pad naar klanten. Of leer je meubels te repareren en in elkaar te zetten.
Example alt text

Veel ruimte voor zelfontwikkeling

Example alt text

Eigen verantwoordelijkheid in je werk

Example alt text

Volwaardig collega van het Goossens team

Example alt text

Persoonlijke aandacht met een eigen stagebegeleider

Alles wat jij graag wil weten over onze stages

Jouw stagemogelijkheden

Een meewerkstage of afstudeerstage; bij Goossens is het allebei mogelijk! Je loopt 3 tot 5 dagen per week stage op ons servicekantoor, in de winkel, het magazijn of als bezorger. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee! 

Stage lopen in de winkel

Goossens heeft 23 winkels door Nederland en België, waardoor jij de mogelijkheid hebt stage te lopen in een winkel bij jou in de buurt! Onze winkels vind je in Almere, Amsterdam, Breda, Cruquius, Groningen, Heerlen, Hengelo, Leiderdorp, Leidschendam, Middelburg, Nuenen, Roermond, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Waalwijk, Zevenaar en Zwolle. Onze locaties in België zijn Antwerpen, Baarle-Nassau en Peer. 

Stage lopen op het servicekantoor

Het servicekantoor van Goossens bevindt zich samen met ons distributiecentrum in Veghel. Meer dan 10 verschillende teams werken hier elke dag samen als een grote Goossensfamilie, om klantverwachtingen te overtreffen. We hebben dus alle expertise in eigen huis en daarom stage opties voor studenten van verschillende studierichtingen. 

Stage lopen in het magazijn of in de bezorging

Bij Goossens zijn er voor jou als BBL-Student mogelijkheden. Je kunt praktijkervaring opdoen binnen het vakgebied Logistiek & Transport. Ook bieden we regelmatig stages aan voor BOL-studenten. Ga je in het warehouse werken dan kom je in een hecht team van ongeveer 60 personen. Je repareert meubels of vult voorraad aan, pikt orders en maakt transport klaar. Als bezorger start je jouw dag samen met een collega vanuit ons magazijn in Veghel. Vanuit hier rijd je door heel Nederland om meubels te bezorgen en in elkaar te zetten. Of je gaat zelfs de grens over naar België en Duitsland. 

Duur van jouw stage

Een stage bij Goossens duurt gemiddeld 4 tot 6 maanden. Wil je een langere of kortere periode stage lopen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Stagevergoeding

Als stagiair(e) ben je onderdeel van het Goossens team. Je ontvangt een stagevergoeding van €250,- per maand op basis van een 40 uur. 

Hybride stage lopen

Loop je stage op het servicekantoor in Veghel? Afhankelijk van je stage heb je de mogelijkheid om je stagewerkzaamheden deels vanuit huis te doen. Je zult dan deels vanuit kantoor en deels vanuit huis werken. Hierover maak je afspraken met je stagebegeleider. 

Heb je een vraag over een van onze stages of de mogelijkheden?

Neem contact op met:

Team HR

+31 (0) 6 30082239
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures bij Goossens

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures