Je bent goed, anders hoor je niet bij de Goossens familie, maar we helpen je graag om nog beter te worden. Daarom krijg je binnen Goossens alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, zodat jij datgene kan doen waar je goed in bent!

Het beste uit jezelf halen

Niet alleen praten over je persoonlijke ontwikkeling, maar er ook écht actief mee bezig zijn. Alleen dan kun je het beste uit jezelf halen.

We willen bij Goossens het beste voor de klant én voor onze medewerkers. Door de inzet van persoonlijke gesprekken werk je samen met je manager aan het ontwikkelen van je competenties. Je volgt waar nodig in- en externe trainingen, workshops en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren en je (vak)kennis up-to-date te houden.

Goossens heeft eigen trainers, coaches en een maatwerk E-learning omgeving. Als nieuw talent binnen Goossens volg je een intensief inwerk- en opleidingsprogramma met als doel de organisatie, werkwijzen en je collega’s snel te leren kennen.

Blijven ontwikkelen

Bij Goossens kan je onbeperkt leren en werken aan jouw business skills en persoonlijke ontwikkeling. In onze eigen Academie bieden we meer dan 1.000 trainingen en modules aan. Dit in de vorm van e-learning, webinars, essentials en leerlijnen. Een super goede basis voor de groei van al onze collega’s.

De Academie wisselt intensieve groepstrainingen af met zelfstudie en training on-the-job door een ervaren mentor. Van verkooptraining en productkennis tot een tiltraining: we hebben het allemaal in huis! Wij stimuleren en motiveren onze professionals om datgene te doen waarin ze zich kunnen onderscheiden! Je kan jezelf ontwikkelen tot expert in je vakgebied dan wel doorgroeien binnen de organisatie.

De Goossens Academie is in 1998 opgericht om onze grootste groepen talenten – de verkoopadviseurs en het bezorgteam – continu intern te trainen en ontwikkelen. Zo kunnen we bij Goossens onze klant gedurende het hele aankoopproces op hoog niveau van dienst zijn en de klantverwachtingen overtreffen.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures