Werken bij Goossens, betekent werken bij een dynamische retailer met het hart van een echt familiebedrijf! Wij hebben nagenoeg alle disciplines in eigen huis. 365 dagen per jaar werken onze 600 professionals samen aan het overtreffen van de klantverwachtingen. Dit doen zij op de verschillende locaties; winkels, servicekantoor en ons distributiecentrum.

Familiebedrijf

Natuurlijk kunnen we zeggen dat we één grote familie zijn, maar dat kan en doet iedereen al. Nee, wij zijn écht een familiebedrijf. Boordevol leuke en bovenal getalenteerde individuen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. We respecteren en motiveren elkaar, zijn enthousiast, willen uitblinken en…… hebben plezier!

Als je bij Goossens wonen & slapen binnenstapt, voel je het: bij Goossens heerst een collegiale, informele sfeer en een positieve dynamiek. Een omgeving waarin onze medewerkers zich thuis voelen met gave interieur- en lifestyle producten waar we trots op zijn. Iedere medewerker is een professional op zijn of haar vakgebied, maar we ondersteunen en helpen elkaar, ook afdeling-overstijgend. Successen vieren we samen, we zijn namelijk dol op een feestje!

Bij Goossens geloven we dat thuis de belangrijkste plek in je leven is. Want als je je thuis fijn voelt en daar in balans komt, dan kun je alles uit het leven halen. Daarom hebben wij als missie om iedereen zich echt thuis te laten voelen, in huis en op het werk. Hoe we dit met elkaar doen is eenvoudig. Aan de hand van onze vier kernwaarden. Dit zijn de waarden die wij belangrijk vinden, die ons verbinden, die laten zien waar we voor staan en hoe we met elkaar omgaan.

Hecht als familie


We voelen ons thuis, zorgen goed voor elkaar en kunnen alles tegen elkaar zeggen. 

Gedreven door kwaliteit


We kijken naar de toekomst en willen elke dag beter worden in wat we doen.

Eigen en wijs


Wij? We doen het graag op onze unieke manier, met elkaar en met vertrouwen op ons eigen kunnen.

Doelgericht met aandacht


Samen voor het beste resultaat.

Goossens Aandacht

Jij hebt een open houding voor de behoeftes van anderen gericht op samenwerken en klantgerichtheid

Goossens Karakter

Jij bezit over een stabiele en authentieke persoonlijkheid die vertrouwen uitstraalt en veerkrachtig is als het net even anders loopt

Goossens Passie

Jij geeft een andere kijk of nieuw perspectief waardoor je duurzaamheid nastreeft, innovatie bevordert en resultaten behalen mogelijk maakt

Goossens Glans

Jij kan volop shinen; je haalt het maximale uit zelfontwikkeling en kan op unieke wijze doeltreffend communiceren

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures