Veel gestelde vragen

Hoe weet ik of nog kan reageren op een vacature?
Alle vacatures die op deze website staan zijn actueel. Je kunt hierop dus solliciteren!

Welke openstaande vacatures zijn er?
Neem een kijkje bij de vacatures. Daar kan je meteen zien welke vacature we op dit moment open hebben staan. Staat er op dit moment geen passende functie voor je bij? Reageer dan via het open sollicitatie formulier of meld je aan voor de vacature alert. 

Hoe kan ik solliciteren?
Bij elke vacature vind je een "Solliciteren-knop". Door daarop te klikken kun je direct je gegevens invoeren en je CV uploaden om te solliciteren. Je gegevens komen automatisch terecht bij de juiste verantwoordelijke binnen onze organisatie. 

Wat verwachten jullie van mijn sollicitatie?
Laat ons weten wie je bent en vertel ons waar je op werkgebied goed in bent. Deze informatie zien we graag terug in je CV en eventuele motivatiebrief. Het is belangrijk om ons nieuwsgierig te maken naar wie je bent en wat je kunt. Het wordt zeer gewaardeerd als je een foto van jezelf toevoegt. 

Is mijn sollicitatie in goede orde ontvangen? 
Na het solliciteren ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Je sollicitatie wordt onder de aandacht gebracht en je ontvangt uiterlijk binnen twee weken onze reactie. Geen ontvangstbevestiging gehad? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via telefoonnummer 0413 - 214 704. 

Zijn er stageplaatsen beschikbaar?
Goossens is voor vele afdelingen en winkels een erkend leerbedrijf en is daarom ook regelmatig op zoek naar stagiaires voor praktijkstages. Voor actuele stage vacatures kijk bij het vacature-overzicht. Staat jouw vakgebied er niet bij reageer dan via het open sollicitatieformulier. 

Ik werk bij een werving- en selectie/detacherings/uitzendbureau en heb de ideale kandidaat voor jullie. Wat moet ik doen?
Goossens werkt samen met vaste partners voor werving- en selectie. Slechts voor een select aantal vacatures maken wij gebruik van bureau's. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij dan ook niet op prijs.

Vraag niet beantwoord?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.